Unibox frontplaat wit glas
Nieuwe Oventrop Unibox met luxe glazen frontplaat
Een nieuwe badkamer vóelt alleen luxe als de verwarming goed geregeld is. Op blote voeten moeten die prijzige, sfeervolle vloertegels niet ijzig aanvoelen.

Pak een Oventrop
Pak een Oventrop
De wegwerpeconomie is passé, duurzaamheid is het devies en dat is extra reden om voor de Duitse degelijkheid van Oventrop te kiezen. Oventrop producten zitten doordacht in elkaar en zijn altijd een goede investering in de toekomst.

Regucor WHS 500
Regucor WHS 500 energiebuffercentrale met A-label
Uniek in zijn marktsegment! De Oventrop Regucor WHS 500 is een energiebuffercentrale die zelfs geschikt is voor de verduurzaming van eengezinswoningen. Hij kan warmte opslaan uit maximaal tien warmtebronnen tegelijk, van zonnecollector en warmtepomp tot en met cv-ketel en pelletkachel.

OKP heat-pipe buiscollector
OKP heat-pipe buiscollectoren populair bij energietransitie
Nu de cv-ketel op gas zijn langste tijd heeft gehad, is de combinatie van zonnecollectoren en een warmtepomp voor veel woningen de meest voor de hand liggende oplossing. Wie investeert in zonnecollectoren doet er daarom goed aan rekening te houden met het toekomstige totaalplaatje.

Red Dot Award: Product Design 2018
Het drukonafhankelijke regelventiel Cocon QTZ ontvangt de Red Dot Award: Product Design 2018
Het drukonafhankelijke regelventiel Cocon QTZ ontving een prijs als winnaar in de categorie Verwarming en koelingstechnologie in de ontwerpwedstrijd Red Dot Award: Product Design 2018.

“European Product Design Award” for the “pinox” thermostat
“pinox” wins the “European Product Design Award 2018”
The “pinox” receives a “gold” award in the international design competition “The European Product Design Award”

Système de surfaces chauffantes industrielles Oventrop «Cofloor»: Concept de chauffage économe en énergie pour bâtiments industriels
Système de surfaces chauffantes industrielles Oventrop «Cofloor»: Concept de chauffage économe en énergie pour bâtiments industriels
Les bâtiments industriels exigent, eux aussi, des systèmes économes en énergie pour le chauffage des locaux.

ErP-Calcul facile de produits combinés à l’aide du logiciel Oventrop «OVe.r.p»
ErP-Calcul facile de produits combinés à l’aide du logiciel Oventrop «OVe.r.p»
Depuis le 26 Septembre 2015 la directive ErP (Energy related Products) pour dispositifs de chauffage des locaux, dispositifs de chauffage mixtes, chauffe-eau et ballons d’eau chaude, est applicable